معرفی کتاب مروری بر فیزیولوژی قلب و عروق

چاپ کتاب مروری بر فیزیولوژی قلب و عروق

نام کامل اثر: کتاب مروری بر فیزیولوژی قلب و عروق (همراه با نکات بالینی)

مولف: دکتر شیما مهرآبادی

سال چاپ: ۱۳۹۹

نوبت چاپ: اول

قیمت: ۳۰۰۰۰۰ ریال

تعداد تیراژ: ۱۰۰۰ نسخه

برای سفارش ترجمه و چاپ کتاب در انتشارات نارون دانش کلیک کنید

معرفی کتاب حسابداری مشتری ـ ارزش آفرینی با واکاوی مشتری

موسسه چاپ کتاب نارون دانش در سال جاری به چاپ کتاب مروری بر فیزیولوژی قلب و عروق پرداخته است. در اینجا همکاران ما در چاپ کتاب نارون دانش مقدمه کتاب مروری بر فیزیولوژی قلب و عروق را برای شما آماده نموده‌اند که می‌توانید قبل از تهیه این کتاب، آن را خوانده تا با محتوای آن آشنایی اولیه داشته باشید.

قلب، عضوی عضلانی و تو خالی است که اندکی بزرگتر از مشت بسته انسان می باشد. کل قلب در فضای مدیاستن میانی قرار دارد. قلب در درون قفسه صدری بین دنده‌های ٢ و ۵ به طور مورب قرار گرفته است که دو سوم آن در طرف چپ و یک سوم آن در طرف راست می‌باشد و به وسیله دنده‌ها، جناغ سینه و کیسه‌ای محتوی مایعی به نام پریکارد محافظت می‌شود. در واقع پریکارد از دولایه تشکیل شده است. پریکارد فیبروزی که در بیرون قلب قرار گرفته است تا ابتدای عروق بزرگ، دیافراگم، استرنوم و ستون مهره‌ها کشیده شده و قلب را در میان سینه یا مدیاستینوم نگه می‌دارد. همچنین پریکارد سروزی در داخل نیز خود از دو لایه تشکیل شده است: ۱- لایه خارجی یا جداری و ۲- لایه داخلی یا احشایی که چسبیده به عضله قلب است. بین این دولایه نیز مایع وجود دارد. مایع پریکارد حدود cc50-20 حجم دارد و مانع از ساییده شدن دو غشا به یکدیگر می‌‍شود. اگر این مایع دچار تغییرات کمی یا کیفی شود باعث اختلال در کار قلبی می‌شود. لایه جداری یا لیفی نیز به همراه پریکارد فیبروزی که رویه بیرونی را می‌پوشاند از بافت همبند و تارهای کشدار (الاستیک) ساخته شده است و از کشش زیاد عضله قلبی جلوگیری کرده و نقش حفاظتی برای عضله قلبی دارد.

کتاب مروری بر فیزیولوژی قلب و عروق

قلب هرمی با سه سطح است یک قاعده رو به بالا و نوک قلب نیز رو به پایین قرار دارد. سطوح آن شامل: سطح قدامی (Anterior) یا Sternocostal، سطح طرفی (Lateral) یا طرفی چپ و سطح تحتانی (Inferior) یا دیافراگماتیک است. با هر تغییر موقعیتی که در دیافراگم رخ دهد موقعیت قلب نیز تغییر می‌کند. به عنوان مثال در حالت ایستاده دیافراگم پایین می‌آید و قلب تا حدودی به سمت راست انتقال می‌یابد. در حالت درازکش  محتویات شکم به قفسه سینه فشار آورده و درنتیجه دیافراگم به بالا حرکت می‌کند و قلب به سمت چپ تغییر موقعیت می‌دهد. قلب بطور مداوم ضربان دارد و برخلاف سایر عضلات بدن وقتی که از کار خسته و فرسوده شد نمی‌تواند از کار بایستد و یا استراحت کند لذا این عضو باید برای حفظ خون رسانی مناسب تمام قسمت‌های بدن عمل پمپاژ را بطور مداوم و با قدرت کافی ادامه دهد.

اگر قصد ویرایش کتاب و چاپ کتاب را دارید، همین حالا سفارش خود را ثبت کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *