معرفی کتاب ذهنها چگونه تغییر میکنند
در این مقاله به معرفی کتاب ذهنها چگونه تغییر میکنند خواهیم پرداخت. چگونه میتوان ذهن افراد را تغییر داد؟ آیا روشی وجود دارد که از طریق آن بتوان دیگران را اقناع کرد؟ یافتن پاسخ به این سوالها برای بیشتر افراد لذتبخش است. دیوید مک رینی از نویسندگان و روزنامهنگاران مشهوری است که به دنبال یافتن جوابهایی برای این سوالات بوده است. او در کتاب ذهنها چگونه تغییر میکنند: علم شگفتانگیز باور، عقیده و متقاعدسازی روشهایی را پیشنهاد میدهد که میتوانید در زندگی خود از آنها استفاده کنید. او ابتدا شیوه تفکر منطقی را نشان میدهد و بیان میکند که چگونه افراد در دام مغلطههای نادرست و باورهای افرازی میافتند. چطور تئوریهای توطئه میتوانند تا این حد در ذهن افراد جامعه نفوذ کنند. و سپس روشهایی برای مقابله با این باورها ارائه میدهد.
مشخصات کتاب ذهنها چگونه تغییر میکنند
نام کامل اثر: ذهنها چگونه تغییر میکنند: علم شگفتانگیز باور، عقیده و متقاعدسازی
نویسنده: دیوید مک رینی
مترجم: میلاد سبزه آرای لنگرودی
سال چاپ: ۱۴۰۲
نوبت چاپ: اول
قیمت: ۲٫۰۰۰٫۰۰۰ ريال
تعداد تیراژ: ۱۰۰ نسخه
ناشر: انتشارات اندیشه آگاه
بخشی از کتاب ذهنها چگونه تغییر میکنند
شما در حال خواندن کلمات این کتاب هستید زیرا هر یک از ما این قدرت را داریم که باورهای قدیمیمان را کنار بگذاریم، جهل قدیمی را با خِرد جدید جایگزین کنیم، نگرشمان را در پرتو شواهد جدید تغییر دهیم و خود را از تعصبات منسوخ، سنتهای آسیبرسان و بازدهی نزولی خطومشیها و شیوههای بهدردنخور رها سازیم. توانایی درک اینکه اشتباه میکنیم درست در ارتعاش نورونهایی که در سر هر انسانی میچرخند، پخته و آماده میشود؛ اما سوال این است که چهزمانی، چهچیزی و چهکسی را باید تغییر دهیم؟
چهچیزی به عنوان «جهل خطرناک» یا «تعصبات منسوخ شده» به حساب میآید؟ چهچیزی به عنوان یک «سنت بدنهاد» یا «خطومشیها و شیوههای بهدردنخور» است؟ کدام هنجارها آنقدر آسیبرسان و مضر هستند و کدام باورها آنقدر نادرست هستند که وقتی میدانیم چگونه ذهنمان را تغییر دهیم، باید از هر فرصتی برای تغییر آنها استفاده کنیم؟ و نکته اصلی اینجاست: چگونه بفهمیم که «ما» درست میگوییم و «آنها» اشتباه میکنند؟
اصلاً عبارت «نظرت را عوض کن» به چه معناست؟
ما در آینده به همه این سؤالات پاسخ خواهیم داد، اما من این سفر را برای پاسخ دادن به این سؤالات شروع نکردم. آنها بعداً، پس از اینکه میزان زیادی از جهل و ناآگاهیام آشکار شد، مطرح شدند. به همین دلیل است که فکر میکنم قبل از شروع باید این سؤالها را در اینجا از خودمان بپرسیم و آنها را در درسها و گفتگوهای پیش رو بیاوریم.
توانایی تغییر ذهن، بهروز کردن فرضیات و پذیرا شدن سایر دیدگاهها یکی از بزرگترین نقاط قوت ما انسانها است؛ توانایی تکاملیافتهای که در هر نسخه از مغز انسان به صورت رایگان در دسترس است. بهزودی خواهید دید که چرا برای استفاده از این قدرت، باید از بحث کردن و بگومگو اجتناب کنیم و به جای آن گفتگو را آغاز کنیم. بحث کردن برنده و بازنده دارد و هیچکس نمیخواهد بازنده باشد؛ اما اگر هر دو طرف گفتگو برای کشف استدلالهایشان، فکر کردن به افکارشان و شناخت انگیزههایشان احساس امنیت کنند، هر کدام میتوانیم از بنبست برنده شدن در بحث اجتناب کرده و در عوض هدف مشترکمان یعنی فهمیدن واقعیت را دنبال کنیم.
اگر شما هم مترجم یا نویسنده کتاب هستید، برای چاپ کتاب خود با انتشارات نارون دانش تماس بگیرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید