چاپ کتاب رابطه درمانی اجتماعی ـ هیجانی
نام کامل اثر: کتاب رابطه درمانی اجتماعی ـ هیجانی (پلی میان هیجان، زمینه اجتماعی و تعامل همسران در زوج درمانی)
نویسندگان: کارمن نودسون ـ مارتین، ملیسا ای. ولز، سارا کی. سامَن،
مترجمان: امیرپویا خراسانی نیا، فهیما خراسانی نیا
سال چاپ: ۱۳۹۹
نوبت چاپ: اول
قیمت: ۵۰۰۰۰۰ ریال
تعداد تیراژ: ۱۰۰۰ نسخه
برای سفارش ترجمه و چاپ کتاب در انتشارات نارون دانش کلیک کنید
معرفی کتاب رابطه درمانی اجتماعی ـ هیجانی
موسسه چاپ کتاب نارون دانش در سال جاری به چاپ کتاب رابطه درمانی اجتماعی ـ هیجانی پرداخته است. در اینجا همکاران ما در چاپ کتاب نارون دانش مقدمه کتاب رابطه درمانی اجتماعی ـ هیجانی را برای شما آماده نمودهاند که میتوانید قبل از تهیه این کتاب، آن را خوانده تا با محتوای آن آشنایی اولیه داشته باشید.
در طول مدت ارتباط با مراجعین و کسانی که به دنبال بهزیستی و سلامت فردی خود بودند دریافتیم مهمترین علّت مشکلات روانی و گاهاً جسمانی محیط ارتباطی و عملکرد خانواده است (همانطور که در رویکردهای سیستمی اشاره می شود). در اکثر مواقع والدین با یکدیگر بر مسئله مشارکت در وظایف خانواده، نقش والدگری، مسائل فرزندان، تعاملات بین نسلی و بین خانواده های مبداء اختلاف نظر فراوان دارند. این معضلات در طول زندگی آنان باعث ایجاد مشکلات فراوانی شده است.
در این میان چند سؤال مطرح می شود: آیا مشارکت در مسائل خانه، فرزندان و… باعث می شود مشکلات به صورت خودکار حل شوند؟ چرا زوجین علیرغم همکاری بر سر مسئله والدینی و حمایت از یکدیگر در تربیت فرزندان و مشکلات محیط خانواده همچنان دچار نارضایتی هستند؟ چرا علیرغم اینکه هر یک از زوجین نقش خاص خود را در سیستم خانواده به درستی بازی می کنند باز هم در بعد زناشویی معضل و اختلاف نظر وجود دارد؟ چرا برخی از مردان و زنان همیشه به بهانه گیری و انتقاد از یکدیگر می پردازند؟ چرا برخی از همسران از انجام مسئولیتها فرار می کنند و انجام برخی کارها را در شأن خود نمی دانند؟ تعاملات اجتماعی و فرهنگسازی جامعه چه نقشی در روابط زوجینی دارد؟ آیا اینکه چه کسی قدرت را در دست دارد مهم است؟ هیجانات منفی ریشه در تجربیات شخصی ما دارند و یا متأثر از نقش پذیری اجتماعی هستند؟ برای بیان این مهم و درک بهتر آن بهتر است فرآیند ایجاد مشکلات در سطح خانواده واکاوی شود زیرا برای پی بردن به جواب سؤالات مطرح شده در بالا ابتدا باید فرآیندها و پویایی های سطح خانواده مورد بررسی قرار گیرند تا بتوان به تحلیل و نتیجه برآمده از آن دست یافت.
دیدگاه خود را ثبت کنید