چاپ کتاب مباني طراحی موتورهاي توربوشفت
نام کامل اثر: مباني طراحی موتورهاي توربوشفت
نویسندگان: دکتر مجتبی باباالهی، مهندس منوچهر جمشیدی
سال چاپ: ۱۳۹۹
نوبت چاپ: اول
قیمت: ۴۵۰۰۰۰ ریال
تعداد تیراژ: ۱۰۰۰ نسخه
برای سفارش ترجمه و چاپ کتاب در انتشارات نارون دانش کلیک کنید
معرفی کتاب مباني طراحی موتورهاي توربوشفت
موسسه چاپ کتاب نارون دانش در سال جاری به چاپ کتاب مباني طراحی موتورهاي توربوشفت پرداخته است. در اینجا همکاران ما در چاپ کتاب نارون دانش مقدمه کتاب مباني طراحی موتورهاي توربوشفت را برای شما آماده نمودهاند که میتوانید قبل از تهیه این کتاب، آن را خوانده تا با محتوای آن آشنایی اولیه داشته باشید.
پيش از تحليل و طراحي موتور توربوشفت، بررسي اصول ترموديناميكي حاكم بر اين نوع خاص از موتورهاي جت ضروري به نظر ميرسد. از لحاظ ترموديناميكي، ميتوان موتور توربوشفت را از دو ديدگاه جرم كنترل (سيستم) و حجم كنترل مورد بررسي قرار داد. در اين كتاب به منظور بررسي موتورهاي توربوشفت از ديدگاه حجم كنترل استفاده ميشود. مفهوم گرما و كار به عنوان دو مفهوم پايه در تحليل سيكل ترموديناميكي موتور توربوشفت بايد مورد ارزيابي قرار گيرند. گرما شكلي از انرژي است كه در دماي مشخص از مرزهاي يك سيستم عبور كرده و وارد سيستم ديگر با دماي پايينتر ميشود و ميتوان گفت عامل انتقال حرارت، اختلاف دما بوده و مشخصه منحصر به فرد گرما اين است كه همواره در اثر برهمكنش دو سيستم ايجاد ميشود و در ارتباط با يك سيستم منفرد معنا پيدا نميكند. كار نيز تعريفي مشابه با گرما دارد و به عنوان كنش يك سيستم بر سيستم ديگر تعريف ميگردد. در مطالعه ترموديناميكي موتور توبوشفت خواص ديگري همانند انرژي، آنتروپي و آنتالپي مهم بوده و بايد مورد ارزيابي قرار گيرند. انرژي به قابليت و توانايي يك سيستم براي انجام كار گفته ميشود. اما عنصر مهم در موتور توربوشفت به منظور انجام كار، انرژي جنبشي (وابسته به حركت) ميباشد. از طرفي انرژي پتانسيل وابسته به موقعيت ميباشد.
آنتروپي، خاصيت ديگري است كه معياري از بينظمي موجود در سيال ميباشد. در اين رابطه، مقدار مطلق آنتروپي مورد ارزيابي قرار نميگيرد، بلكه همواره تغييرات آنتروپي در يك فرايند محاسبه ميشود. علاوه بر خواص مورد بحث، در موتور توربوشفت فرآيندهايي رخ ميدهد كه درك و شناخت اوليه آنها بسيار مهم ميباشد. اين فرايندها عبارتند از: فرايند آدياباتيك، فرايندي ميباشد كه هيچ انتقال حرارتي در آن رخ نميدهد. فرايند ايزنتروپيك، فرايندي آدياباتيك ميباشد كه تغييرات آنتروپي در آن صفر است. بررسي ترموديناميكي سيال ميتواند به صورت دائم و يا غير دائم انجام گيرد. پس از شناخت خواص و فرايندهاي ترموديناميكي، بايد قوانين پايه ترموديناميك را در مورد موتور توربوشفت مورد بررسي قرار داد.
دیدگاه خود را ثبت کنید