کتاب لکان به زبان ساده

چاپ کتاب لکان به زبان ساده

نام کامل اثر: کتاب لکان به زبان ساده

مولفان: سیدتیمور سیدی اصل، علیرضا نظری انامق

سال چاپ: ۱۳۹۷

نوبت چاپ: اول

قیمت: ۱۰۰,۰۰۰ ریال

تعداد تیراژ: ۱۰۰۰ نسخه

خرید نسخه الکترونیکی از فیدیبو

برای سفارش ترجمه و چاپ کتاب در انتشارات نارون دانش کلیک کنید

مقدمه کتاب لکان به زبان ساده

موسسه چاپ کتاب نارون دانش در سال جاری به چاپ کتاب لکان به زبان ساده پرداخته است. در اینجا همکاران ما در چاپ کتاب نارون دانش بخشی از مقدمه کتاب لکان به زبان ساده را برای شما آماده نموده‌اند که می‌توانید قبل از تهیه این کتاب، آن را خوانده تا با محتوای آن آشنایی اولیه داشته باشید.

ژاک مری امیل لکان  که بی‌تردید مهم‌ترین روان‌کاو پس از فروید است، در ۱۳ آوریل سال ۱۹۰۱ در خانواده کاتولیک مرفهی از طبقه متوسط در محله مونپارناس پاریس به دنیا آمد. مادرش امیلی لکان  از خانواده‌ی ثروتمند بود که به تجارت سرکه اشتغال داشت و پدرش آلفرد لکان  نیز نمایندگی فروش آن را عهده دار بود. او به تحصیلات پزشکی روی آورد و همزمان با مطالعات دانشگاهی به مطالعه فیلسوفان یونان باستان، دکارت و کانت پرداخت. همچنین شرکت در سخنرانی‌های اَلکساندر کوژو  هگل شناس معروف فرانسوی او را با تفکر هگل آشنا ساخت. او همچنین به مطالعه آثار کارل مارکس و فیلسوفان قرون وسطی پرداخت.

Untitled

رساله دکترای لکان با عنوان «درباب پسیکوز پارانویاک و رابطه آن با شخصیت» که در سال ۱۹۳۲ به انجام رسید تحلیلی است از زندگی واقعی زنی که لکان او را اِمِه  (محبوبه) خوانده است. تحریر این رساله لکان را به سوی روان‌کاوی سوق داد و همین امر زمینه شکل‌گیری نظریات بعدی او را فراهم کرد. همچنین از دلایل دیگر گرایش لکان به روان‌کاوی این بود که در سال ۱۹۳۰ در نشریه‌ای سوررئالیستی مقاله‌ای درباره «پارانویا» به قلم سالوادور دالی را مطالعه کرد. سوررئالیست‌ جنبشی ادبی و هنری بود که پس از جنگ جهانی اول در فرانسه شکل گرفت و بنیان گذار آن آندره برتون نویسنده و شاعر بود. برتون ضمن آشنایی با کار فروید در زمینه رویاها، روشی برای نوشتن «خودبه‌خودی» ابداع کرد تا امکان بیان آزاد اندیشه‌ها و آرزوهای ناخودآگاه را فراهم کند. لکان دوست برتون و دالی بود و بعدها پزشک شخصی پابلو پیکاسو شد.

فهرست مطالب کتاب لکان به زبان ساده

۱- مروری اجمالی بر زندگی لکان

۲- لکان و نهادهای رسمی

۳- زبان لکان

۴- روانشناسی ایگو و شعار بازگشت به فروید

۵- روانکاوی و پزشکی

۶- ساختمان روانی

۷- ساحت خیالی

۸- ساحت نمادین

۹- نظریه زبان‌شناسی دوسسور

۱۰- ناخودآگاه و زبان

۱۱- مفاهیم لکانی (سوژه، ساختارگرایی و پساساختارگرایی، لکان و رواندرمانی، لکان و سینما، لکان و نقد ادبی)

اگر قصد ویرایش کتاب و چاپ کتاب را دارید، همین حالا سفارش خود را ثبت کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *