انتقال فناوري در قراردادهاي احداث واحدهاي پتروشيمي (رویکرد اقتصاد مقاومتي)

انتقال فناوري در قراردادهاي احداث واحدهاي پتروشيمي

نام کامل اثر: کتاب انتقال فناوري در قراردادهاي احداث واحدهاي پتروشيمي (رویکرد اقتصاد مقاومتي)

مولف: دکتر محمدرضا مهرافشان

سال چاپ: ۱۳۹۷

نوبت چاپ: اول

قیمت: ۲۵۰,۰۰۰ ریال

تعداد تیراژ: ۱۰۰۰ نسخه

برای سفارش ترجمه و چاپ کتاب در انتشارات نارون دانش کلیک کنید

مقدمه کتاب انتقال فناوري در قراردادهاي احداث واحدهاي پتروشيمي (رویکرد اقتصاد مقاومتي)

موسسه چاپ کتاب نارون دانش در سال جاری به چاپ کتاب انتقال فناوري در قراردادهاي احداث واحدهاي پتروشيمي (رویکرد اقتصاد مقاومتي) پرداخته است. در اینجا همکاران ما در چاپ کتاب نارون دانش بخشی از مقدمه کتاب انتقال فناوري در قراردادهاي احداث واحدهاي پتروشيمي (رویکرد اقتصاد مقاومتي) را برای شما آماده نموده‌اند که می‌توانید قبل از تهیه این کتاب، آن را خوانده تا با محتوای آن آشنایی اولیه داشته باشید.

امروزه فناوری، برگ برنده و مزیت هر کشور جهت توسعه‌‌یافتگی محسوب می‌‌شود. در ایران نیز، صنعت پتروشیمی با داشتن بیشترین سهم در صادرات غیرنفتی و دارا بودن سهم قابل‌توجه در ارزش‌افزوده کشور، به‌عنوان موتور محرکه توسعه کشور از اهمیت ویژه‌‌ای برخوردار است. ازاین‌رو این صنعت در تدوین قوانین و اسناد بالادستی موردتوجه سیاست‌‌گذاران قرارگرفته است. یکی از مهم‌‌ترین این اسناد، سیاست‌‌های کلی اقتصاد مقاومتی است که در آن به ایجاد ارزش‌افزوده، انتقال دانش و فناوری، استفاده از توان داخل و… در این صنعت تأکید شده است. این سیاست‌‌ها در سال‌‌های اخیر از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ گردیده و از همه قوای کشور خواسته‌شده «بی‌درنگ و با زمان‌بندی مشخص، اقدام به اجرای آن کنند و با تهیه قوانین و مقررات لازم و تدوین نقشه راه برای عرصه‌های مختلف، زمینه و فرصت مناسب برای نقش‌آفرینی مردم و همه فعالان اقتصادی را در این جهاد مقدس فراهم آورند تا به فضل الهی حماسه‌ اقتصادی ملت بزرگ ایران نیز همچون حماسه سیاسی در برابر چشم جهانیان رخ نماید .»

Untitled3
یکی از الزامات دست‌‌یابی به اهداف موردنظر درزمینهٔ صنعت پتروشیمی، در راستای تحقق سیاست‌‌های اقتصاد مقاومتی، دست‌‌یابی به دانش و فناوری و تکمیل زنجیره ارزش در پتروشیمی و جلوگیری از خام فروشی در این صنعت است. کسب دانش فنی نوین و فناوریِ در لبه مرزهای دانش، بدون بهره‌‌گیری از دانش‌‌های موجود در جهان ممکن نیست. ضرورت این تعامل برای کشورهای درحال‌توسعه صدچندان است چراکه هم فاصله خود با کشورهای توسعه‌یافته را کاهش خواهند داد و هم از اتلاف بیهوده منابع جلوگیری به عمل خواهد آمد. به همه مزیت‌‌های این تعامل باید رشد سریع دانش و فناوری را نیز اضافه نمود که بدون بهره جستن از تجارب اندیشمندان، رسیدن به تعالی و مرزهای دانش ممکن نمی‌‌باشد. در کشورهای درحال‌توسعه انتقال و جذب فناوری، مقوله‌‌ای با پیچیدگی خاص است. انتقال موفق فناوری نیاز به شناخت اهداف صنعت، منابع فناوری، نحوه ابداع، نحوه انتقال، روش‌‌های انتقال، فاکتورهای تأثیرگذار، نحوه جذب و نحوه توسعه آن دارد.

اگر قصد ویرایش کتاب و چاپ کتاب را دارید، همین حالا سفارش خود را ثبت کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *