کتاب سم شناسی تکمیلی در کشاورزی - جلد اول

چاپ کتاب سم شناسی تکمیلی در کشاورزی – جلد اول

نام کامل: کتاب سم شناسی تکمیلی در کشاورزی – جلد اول (حشره‌کش‌ها، کنه‌کش‌ها، موش‌کش‌ها و حلزون‌کش‌ها)

مولف: سید سعید مدرس نجف آبادی

سال چاپ: ۱۳۹۸

نوبت چاپ: اول

قیمت: ۲۰۰٫۰۰۰ ریال

تعداد تیراژ: ۱۰۰۰ نسخه

برای سفارش ترجمه و چاپ کتاب در انتشارات نارون دانش کلیک کنید

معرفی کتاب سم شناسی تکمیلی در کشاورزی – جلد اول

موسسه چاپ کتاب نارون دانش در سال جاری به کتاب سم شناسی تکمیلی در کشاورزی – جلد اول پرداخته است. در اینجا همکاران ما در چاپ کتاب نارون دانش بخشی از کتاب سم شناسی تکمیلی در کشاورزی – جلد اول را برای شما آماده نموده‌اند که می‌توانید قبل از تهیه این کتاب، آن را خوانده تا با محتوای آن آشنایی اولیه داشته باشید.
انسان از قدیم الایام از یك تعادل طبیعی در اكوسیستم خود برخوردار بوده است، ولی با افزایش جمعیت و تلاش انسان‌‌ها برای تأمین غذا، تعادل طبیعی اكوسیستم‌‌ها برهم خورده و آفات، بیماری‌‌ها و علف‌‌های هرز گیاهی ظاهر شده‌‌اند، بطوری‌كه علیرغم تلاش انسان‌‌ها برای حفظ محصولات کشاورزی، %۳۰ از مجموع تولیدات كشاورزی انسان، توسط این عوامل از بین می‌‌روند. البته در كشورهای در حال توسعه این رقم بالاتر است مثلا در آمریكای لاتین %۴۰ از محصولات کشاورزی دچار خسارت می‎شوند.

کتاب سم شناسی تکمیلی در کشاورزی (جلد اول)

در قدیم روش‌‌های سنتی و خرافاتی فراوانی برای مبارزه با آفات وجود داشت، از جمله می‌‌توان به استفاده از مترسك‌‌های مختلف در محل مزارع و باغات، روش‌‌های مختلف مبارزه بیولوژیك (استفاده از اردك، مرغابی و پرندگان در مزرعه برای خوردن آفات) و استفاده از عصاره‌‌های طبیعی استخراج شده از گیاهان اشاره نمود، ولی با پیدایش ترکیباتی تحت عنوان سم، تحولی در كنترل خسارت آفات، بیماری‌‌ها و علف‌‌های هرز گیاهی ایجاد گردید به طوریكه حتی به اثرات سوء جانبی آنها نیز توجهی نشد. ولی به تدریج و افزایش میزان مصرف سموم، توجه به اثرات جانبی (Side Effects) آنها، آغاز شد به طوریكه پیشنهاد به استفاده از روش‌‌های تلفیقی و مدیریت صحیح عوامل خسارت زا شد، ولی به تدریج حركت جهانی به طرف كاهش مصرف سموم در امر مبارزه با آفات، بیماری‌‌ها و علف‌‌های هرز گیاهی رفت، به طوریكه در كنفرانس جهانی ریودژانیرو در سال ۱۹۹۲ كه از كشور ایران نیز شركت داشتند، در اغلب كشورها با برنامه‌‌ریزی‌‌های مخصوص در جهت كاهش مصرف سموم تلاش فراوان به عمل آمد. در برخی كشورها بین ۵۰ تا ۷۰ درصد مصرف سموم كاهش پیدا نمود.

اگر قصد ویرایش کتاب و چاپ کتاب را دارید، همین حالا سفارش خود را ثبت کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *